Evlilik herkesin hayali… Tanışma, birbirine alışma süreci derken evliliğin kapıları aralanıyor. Bu yola girdikten hemen sonra çiftlerin hayatlarında başlayan değişimler evet dedikten sonra da devam ediyor.

Neler Değişecek?

Kadınlar için ilk değişim farklı bir soyadı olacak. Sevdiğiniz kişinin soyadını alarak ilk ve büyük değişimi yaşayacaksınız.

Adresiniz, eviniz, yaşadığınız ortam değişecek. Adresinizi ya da soyadınızı yazarken ilk zamanlarda ikilemde kalacaksınız ama bunlar tabii ufak detaylar.

İki farklı aileniz olur. Bu da iki farklı yaşama şekillerine sahip aile demek.

Eşiniz ile normalde daha fazla vakit geçirme şansınız olacak. Vakit geçirmek için sözleşmeniz gerekmeyecek çünkü aynı evi paylaşıyor olacaksınız.

Tatil planlarınız değişecek. Artık eşinizle beraber tatil mekanları bakacaksınız.

Gelecek planlarınız artık hep ortak bir paydada buluşacak. Gelecekte ne yapmak istiyorsanız konuşup beraber harekete geçeceksiniz. Bu da size ekstra güç katacak hayata karşı.

Evlendikten sonra bekarlıkta olmayan güzel ve tatlı bir düzeniniz olacak. Ama şimdiden hatırlatalım bu yeni düzen size birazcık kilo aldırabilir. Çünkü düzenli bir hayat düzenli sofra kurulması demektir.

Arkadaş çevreniz eşinizin de arkadaş çevresini tanıdıkça genişler ve daha farklı insanlar tanıma fırsatı bulursunuz.

Biriyle aynı evde yaşamaya alışkın değilseniz buna alışacaksınız. Bazen ufak tefek zorlukları tabii ki olacaktır ama bunları da karşılıklı sevgi ve anlaşmayla çözeceksiniz merak etmeyin.

Ev işlerinde ve yemek yapmada bir çift olarak hareket edeceksiniz ve bu ilişkinizi daha da pekiştirecek.

En yakın arkadaşınız, danışmanınız, yaşam koçunuz, dert ortağınız artık eşiniz olacak. Tabii siz de onun…

En güzeli de ilerleyen zamanlarda evliliğinizin bir meyvesi gelecek dünyaya… Bu tatlı ve minik çocuğun anne ve babası siz olacaksınız.

Evliliğe Hazırlanan Çiftler İçin Minik Tavsiyeler

Her ilişki gibi her evlilik de farklıdır. Etrafınızdaki evliliklere bakarak bazı görüşleriniz olabilir ama unutmayın sizin evliliğiniz etraftakilerden farklı olacaktır.

Bu nedenle de size verilen tavsiyeleri dikkate alın ama aynı zamanda düşünüp tartmadan da hareket etmeyin.

Eşinize her gün onu sevdiğinizi dile getirmek ilişkinizi ve evliliğinizi daha güzel bir cennet bahçesine çevirecektir.

Sürekli iletişim halinde kalmalısınız. Böylece en ufak bir sorunda dahi anlaşmanız kolay olacaktır.