Güzel mi güzel bir gelinliğin içinde süzülmek hemen hemen her kadının en büyük hayallerinden biridir. Sevdiği kişiden gelecek olan bir evlilik teklifi onun bu güzel hayallerine başlamasının ilk adımı olacaktır.

Her erkek de sevdiği kadına günün birinde romantik ve unutulamaz bir evlenme teklifi etmek için bekler. Tabii erkekler için evlilik teklifi etmek ve bu organizasyonu yapmak biraz zor olabilir. Ama bu uğurda  yapacağı her şeye değeceğini bilir çünkü sonunda sevdiği kadın ile aynı çatı altında bir ömür boyu yaşamak vardır.

Tüm bunları göz önünde bulundurarak evlilik teklifi etmeyi düşünenler için çok romantik ve unutulmaz birkaç evlilik teklifi önerilerini derledik.

Sahilde Unutulmaz Bir Evlilik Teklifi

Güne güzel bir kahvaltı ile başladıktan sonra, hoş bir sahil kenarında yürüyüşe çıkarsınız. Havadan sudan bahsederken konu ilişkilere ve evliliğe gelir. İlk olarak düşünceli ve mesafeli bir tavırla konuşup tansiyonu yükselttikten sonra birden gül yaprakları ile kaplı bir kalp çıkıveriri önünüze ve orda evlilik teklifini yapabilirsiniz. Emin olun yapabileceğiniz en sade ve bir o kadar ihtişamlı evlilik teklifi şekli olabilir.

Şık Bir Restoranda Evlilik Teklifi

Sevdiğiniz kadın güzel manzaralara bayılıyorsa evlenme teklifini kesinlikle şık ve manzarası harika olan bir restoranda yapabilirsiniz. Öncelikle bulunduğunuz yerde menzarası en güzel olan bir restoran bulup organizasyon konunsunda anlaşmalısınız. Restorandaki en güzel masayı rezerve ettikten sonra yemeği en uygun yerinde kalkıp evlenme teklifini yapabilirsiniz.

Sokakta Heyecan Dolu Bir Evlenme Teklifi

Deli dolu ve heyecanı seven bir çiftseniz evlilik teklifinizi de buna göre yapmalısınız tabii ki. Kapalı bir alana sığmak zorunda değilsiniz. Sokaklarda farklı bir evlenme teklifi yapabilirsiniz. Sevgiliniz ile sokakta yürürken, daha önce organizeettiğiniz arkadaşlarınız ellerinde benimle evlenir misin? Yazan pankartlarla çıksa süper olmaz mıydı?

Su Altında Nefesini Kesecek Bir Evlenme Teklifi

İşte bu evlenme teklifi pek rastlanmayacak türde bir şey olacak. Hazır yaz da gelmişken denemekte fayda var… Tabii ilk olarak onu suya dalmak için ikna etmelisiniz. Bundan sonra gerisi kolay. Suda ıslanmayacak bir kartona evlilik teklifinizi yazdıktan sonra suyun altında onun nefesini kesebilirsiniz!