Üye iseniz Üye Girişi
eNişan - Yardım

Sıkça Sorulan Sorular 

 

Giriş bilgilerimi unuttum

Ana sayfada sağ üst kısımda göreceğiniz " Üye Girişi?" linkini tıklayın ve çıkan ekranda "Şifremi Unuttum?" linkine tıklayınız. Size gelen yeni pencerede mail adresinizi girip "Tekrar Gönder" diyerek parolarınızı oluşturmak için gereken linki mail yoluyla alabilirsiniz. Daha sonra mailinizdeki linke tıklayarak yeni parolanızı oluşturabilirsiniz.

  

Diğer üyelerle nasıl iletişime geçebilirim?

eNişan size üye olurken sorduğu sorular yardımıyla sizin için en uygun adayları yapay zeka motoruyla eşleştirecektir. Sistem tarafından size önerilen adayları görebilmeniz için, giriş yaptıktan sonra sayfada sol üst bölümde bulunan "eNişan Adaylar" linkine tıklamanız gerekmektedir. Burada gördüğünüz sonuçlar belirli bir filtre uygulanmış sonuçlardır. Eğer çok daha fazla adaya ulaşmak isterseniz, buradaki filtreleri "Filtreleri Göster" butonuna tıklayarak değiştirebilirsiniz. Başka bir yöntem ise profilinizin en laltında bulunan "Yeni Adaylar" kısmından ilgilendiğiniz adaylar ile iletişimde bulunabilirsiniz.

 

Profilimi geçici bir süre için görünmez hale getirebilir miyim?

Siteyi kullanmanıza belirli bir süre ara vermek isterseniz profilinize giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda bulunan "Ayarlar" linkine tıklayıp buradaki ekrandan "Profilinizi kimler görebilir" bölümünden "Sadece Ben" ayarını seçip "Kaydet" butonuna basarak gizli kalabilirsiniz. 

 

Mail yada bilidirim almak istemiyorum.

Eğer size gönderdiğimiz bildirimlerden ve maillerden rahatsız olduysanız, profilinize giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda bulunan "Ayarlar" linkine tıklayıp buradaki ekrandan "Bildirim Ayarları" bölümünden istemediğiniz ayarlar için "Kapalı" seçeneğini seçebilirsiniz.